Vyšehradská 7/A, Bratislava
02/63 53 22 08
Po – Pia 9:00 – 12:00 / 13:00 – 17:00

Hľadáte diely na

US vozidlá?

DomovZásady ochrany osobných údajov

Podmienky ochrany osobných údajov

I.

Základné ustanovenia

Správcom osobných údajov podľa čl. 4 bod 7 nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracovaní osobných údajov a o voľnom pohybe týchto údajov (ďalej len: „GDPR„) je O.R.C. s.r.o. IČO: 31 388 311 so sídlom Vyšehradská 7 / A, 851 06 Bratislava, zapísaná v obchodnom registri vedenom OS BA I, oddiel Sro, vložka 8329 / B (ďalej len: „správca„).

  1. Kontaktné údaje správcu sú:
    adresa: Vyšehradská 7/A, 851 06 Bratislava
    e-mail: orc@orc.sk
    telefón: 0911 107 780
  2. Osobnými údajmi sú všetky informácie o identifikovanej alebo identifikovateľnej fyzickej osobe; identifikovateľnou fyzickou osobou je fyzická osoba, ktorú možno priamo alebo nepriamo identifikovať, najmä s odkazom na určitý identifikátor, napríklad meno, identifikačné číslo, lokačné údaje, sieťový identifikátor alebo na jeden resp. viacero špecifických faktorov fyzickej, fyziologickej, genetickej, mentálnej, ekonomickej, kultúrnej alebo spoločenskej identity tejto fyzickej osoby.
  3. Správca nemenoval poverenca pre ochranu osobných údajov.
  4. Internetový obchod OFFROAD24.SK je podľa § 36 ods. 1 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov registrovaným Informačným systémom osobých údajov na Úrade na ochranu osobných údajov SR, pod registračným číslom 201413646.

II.

Zdroje a kategórie spracovávaných osobných údajov

  1. Správca spracováva osobné údaje, ktoré ste mu poskytli / a alebo osobné údaje, ktoré správca získal na základe plnenia Vašej objednávky:
    • meno a priezvisko
    • e-mailová adresa
    • poštová adresa
    • telefón
  2. Správca spracováva Vaše identifikačné a kontaktné údaje a údaje potrebné na plnenie zmluvy..

III.

Zákonný dôvod a účel spracovania osobných údajov

  1. Zákonným dôvodom spracovania osobných údajov je
    • plnenie zmluvy mezi Vami a správcom podľa čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR,
    • splnenie právnej povinnosti správcu podľa čl. 6 odst. 1 písm. c) GDPR,
    • oprávnený záujem správcu na poskytovaní priameho marketingu (zvlášť pre zasielanie obchodných správ a newsletterov) podľa čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR,
    • Váš súhlas so spracovaním pre účely poskytovania priameho marketingu (osobitne pre zasielanie obchodných informácií a newsletterov) podľa čl. 6 odst. 1 písm. a) GDPR v spojení s § 7 odst. 2 zákona č. 480/2004 Sb., o niektorýchslužbách informačnej spoločnosti v prípade, že nedošlo k objednávke tovaru alebo služby.
  2. Účelom spracovania osobných údajov je
    • vybavenie Vašej objednávky a výkon práv a povinností vyplývajúcich zo zmluvného vzťahu medzi Vami a správcom; pri objednávke sú vyžadované osobné údaje, ktoré sú nutné pre úspešné vybavenie objednávky (meno a adresa, kontakt), poskytnutie osobných údajov je nutnou požiadavkou pre uzatvorenie a plnenie zmluvy, bez poskytnutia osobných údajov nie je možné zmluvu uzavrieť či ju zo strany správcu plniť,
    • plnene právnych povinností voči štátu,
    • zasielanie obchodných správ a robenie ďalších marketingových aktivít..
  3. Zo strany správcu dochádza k automatickému individuálnemu rozhodovaniu v zmysle čl. 22 GDPR. S takým spracovaním ste poskytli svoj výslovný súhlas.

IV.

Doba uchovávania údajov

  1. Správca uchovává osobné údaje
    • po dobu nevyhnutnú na výkon práv a povinností vyplývajúcich zo zmluvného vzťahu medzi Vami a správcom a uplatňovaní nárokov z týchto zmluvných vzťahov (po dobu 15 rokov od ukončenia zmluvného vzťahu).
    • po dobu, než je odvolaný súhlas so spracovaním osobných údajov pre účely marketingu, najdlhšie 5 rokov, ak sú osobné údaje spracovávané na základe súhlasu..
  2. Po uplynutí doby uchovávania osobných údajov správca osobné údaje vymaže.

V.

Príjemcovia osobných údajov (subdodávatelia správcu)

  1. Príjemcovia osobných údajov sú osoby
    • podieľajúce sa na dodaní tovaru / služieb / realizácii platieb na základe zmluvy, (GLS, Zásielkovňa, SDS, Schenker, GlobalPayments, Paypal),
    • zaisťujúce služby prevádzkovania e-shopu a ďalšie služby v súvislosti s prevádzkovaním e-shopu,
    • zaisťujúce marketingové služby.
  2. Správca nemá v úmysle odovzdať osobné údaje do tretej krajiny (do krajiny mimo EU) alebo medzinárodnej organizácii.

VI.

Spracovatelia osobných údajov

  1. Spracovanie osobných údajov je vykonávané správcom, osobné údaje však pre neho môžu spracovávať aj títo spracovatelia:
    • poskytovateľ služby Mailchimp,
    • prípadne další poskytovateľ spracovateľských softwarov služieb a aplikácií, ktoré však v súčasnej dobe správce nevyužíva.

VII.

Cookies

Návštevou našich stránok automaticky súhlasíte s používaním a ukladaním súborov Cookies do vášho prehliadača, zariadenia. Za súhlas s použitím Cookies sa považuje aj použitie príslušného nastavenia webového prehliadača alebo iného počítačov

  1. Cookies je malý textový súbor, ktorý sa odosiela do vášho počítača (tabletu, smartphonu) z internetových stránok pri prvej návšteve. Vďaka tejto jednoduchej informácii si stránka zapamätá informácie o vašej návšteve, napríklad preferovaný jazyk a iné nastavenia. Súbor cookies umožňuje webovej stránke rozpoznať, či ste ju už niekedy navštívili a o aké stránky ste mali záujem. Vaša návšteva tak môže byť komfortnejšia, bez potreby opätovného nastavenia prehliadača. Viac informácií o súboroch cookie získate aj na týchto stránkach: AboutCookies.org, Wikipédia
  2. Cookies používame na účely skvalitnenia služieb návštevníkom webovej stránky. Zmyslom cookies je uľahčiť a spríjemniť vám používanie našich stránok. Návštevou našich stránok automaticky vyjadrujete svoj súhlas s použitím tejto technológie. Vďaka nej môžeme zaznamenávať návštevy a aktivity na stránke, čo nám pomáha lepšie pochopiť a zorientovať sa v tom, o aké informácie sa najviac zaujímate. Na vytváranie štatistík, za účelom pochopenia potrieb návštevníkov, nám pomáha služba Google Analytics a Hotjar. Cookies využívame aj na cielenie reklamy v reklamnom systéme Google AdWords a Facebook vďaka čomu sa snažíme priblížiť vám naše služby a produkty, ktoré by Vás mohli zaujímať.
  3. Dočasné súbory cookies – sú potrebné na identifikáciu používateľa po dobu prihlásenia do aplikácie. Bez týchto cookies niektoré služby nemusia vôbec fungovať, alebo môže byť ich funkčnosť obmedzená. Dočasné cookies sa pri vypnutí prehliadača automaticky vymaže. Permanentné (cookies tretích strán) – slúžia na zvýšenie užívateľského komfortu pri využívaní online služieb, prípadne slúžia na štatistické alebo reklamné účely. Zostávajú zachované v prehliadači dlhšie, aj po vypnutí počítača. Tieto cookies môžu obsahovať anonymný identifikátor vášho prehliadača, vďaka čomu môžeme merať návštevnosť našej stránky a reklamu. Na meranie a vytváranie štatistík používame nástroj Google Analytics a Hotjar, ktorý nám pomáha pochopiť, ako sa naši návštevníci pohybujú na stránke a využívajú naše aplikácie. Vďaka nazbieraným informáciám sa snažíme optimalizovať stránku tak, aby sme sa prispôsobili Vašim potrebám a poskytli Vám jednoduchý a rýchly prístup k informáciám, ktoré hľadáte. Okrem vytvárania štatistík používame službu Google Analytics aj pri zobrazení relevantnejších reklám vo vlastníctvach Google a na webe, ako aj na meranie interakcií so zobrazovanými reklamami. Tieto cookies nezbierajú informácie, ktorými možno individuálne identifikovať návštevníkov. Zbierame iba obecné informácie o nastavení vášho počítača, vášho pripojenia na internet, ako je napr. váš operačný systém a platforma, vzorce prechádzania stránok a interakcie s našimi stránkami. Môžete sa však rozhodnúť, že si zmeníte nastavenia vášho prehliadača.
  4. Súbory Cookies môžete kedykoľvek vymazať zo svojho prehliadača alebo ich ukladanie úplne zakázať cez príslušné nastavenie prehliadača. Prosíme, zoberte však na vedomie, že funkčnosť stránky môže byť v prípade deaktivácie cookies obmedzená. Používaním súborov Cookies nedochádza k spracovaniu, uchovávaniu, zhromažďovaniu, ani poskytovaniu Vašich osobných údajov. Väčšina internetových prehliadačov prijíma cookies automaticky. V prehliadačoch si však môžete nastaviť pravidlá pre správu súborov cookies jednotlivých stránok. Môžete zakázať ukladanie súborov cookie zo všetkých webových stránok okrem tých, ktorým dôverujete. Ďalšou možnosťou je funkcia inkognito. Režim inkognito môžete použiť pri prehliadaní vtedy, keď nechcete, aby boli vaše návštevy či preberania na webových stránkach zaznamenané v histórii prehliadania a preberania. Súbory cookie vytvorené v režime inkognito sa po zavretí všetkých okien režimu inkognito vymažú.
  5. Všetky údaje sú anonymné a neidentifikujú vás ako jednotlivca, identifikujú iba prístup k stránke resp. správanie skupiny užívateľov navštevujúcich túto stránku.

Zoznam služieb, ktoré využívajú Cookies na našej stránke:

NázovÚčelDetail
AdwordsZabezpečuje kompletný priebeh reklamnej kampane a následný retargeting na týchto používateľovGoogle Pravidlá ochrany súkromia
FacebookZabezpečuje kompletný priebeh reklamnej kampane od nasadenia kampane a následný retargeting na týchto používateľovFacebook Data Policy
Google AnalyticsZhromažďuje súhrn dát o správaní používateľov na webe za účelom skvalitnenia a zlepšenia použiteľnosti webových stránok. Cookies slúžia pre identifikáciu daného užívateľa pomocou náhodného reťazca čísiel, ktorý sa pre daného užívateľa vytvorí pri prvej návšteve.Google Analytics Cookie Usage
Google Tag ManagerNástroj slúži ako agregátor scriptov a príkazov, ktoré spúšťa podľa stanovených pravidiel. Samotný Google Tag Manager používa tzv. Cookies len pre identifikáciu webu, do ktorého sa vložil.Google Tag Manager for Web Tracking
HotjarWebová aplikácia pre sledovanie pohybu návštevníkov stránok. Ďalšia z funkcií je vykresľovanie máp heatmap, kde môžeme sledovať kliky zákazníkov na konkrétnych stránkach a aj pohyby myši. Medzi funkcie Hotjar patria: tepelné mapy, záznamy, monitoring, formuláre, prieskumy a ankety a personalistika.Hotjar Processing Personal Data

 

VIII.

Vaše práva

  1. Za podmienok stanovených v GDPR máte
    • právo na prístup k svojim osobným údajom podľa čl. 15 GDPR,
    • právo na opravu osobných údajov podľa čl. 16 GDPR, prípadne obmedzenie spracovania podľa čl. 18 GDPR,
    • právo na výmaz osobných údajov podľa čl. 17 GDPR,
    • právo vzniesť námietku proti spracovaniu podľa čl. 21 GDPR,
    • právo na prenesiteľnosť údajov podľa čl. 20 GDPR a
    • právo odvolať súhlas so spracovaním písomne alebo elektronicky na adresu alebo e-mail správcu uvedený v čl. I týchto podmienok.
  2. Ďalej máte právo podať sťažnosť na Úřade pre ochranu osobných údajov v prípade, že se domnievate, že bolo porušené Vaše právo na ochranu osobných údajov, prípadne se obrátiť na súd.

IX.

Podmienky zabezpečenia osobných údajov

  1. Správca prehlasuje, že prijal všetky primerané technické a organizačné opatrenia na zabezpečenie osobných údajov.
  2. Správca prijal technické opatrenia na zabezpečenie dátových úložísk a úložísk osobných údajov v listinnej podobe, najmä heslami, šifrovaním, antivírovým SW, zálohami
  3. Správca vyhlasuje, že k osobným údajom majú prístup len ním poverené osoby.

X.

Záverečné ustanovenia

  1. Odoslaním objednávky z internetového objednávkového formulára potvrdzujete, že ste oboznámený/á s podmienkami ochrany osobných údajov a že ich v celom rozsahu prijímate.
  2. S týmito podmienkami súhlasíte zaškrtnutím súhlasu prostredníctvom internetového formulára. Zaškrtnutím súhlasu potvrdzujete, že ste oboznámený /á s podmienkami ochrany osobných údajov a že ich v celom rozsahu prijímate.
  3. Správca je oprávnený tieto podmienky zmenit. Novú verziu podmienok ochrany osobných údajov zverejní na svojich internetových stránkach a zároveň Vám zašle novou verziu týchto podmienok na Vašu e-mailovú adresu, ktorú ste správcovi poskytli.

Tieto podmienky nadobúdajú účinnosť dňom 20.11.2020.

X